Головна » 2012 » Листопад » 24 » Українські команди у Лізі Європи.
22:17
Українські команди у Лізі Європи.
У четвер 22 листопада о 20:00 відбулися матчі Ліги Європи.Із українських команд у Лізі 
Європи залишилися 2 (Металліст та Дніпро).Ці дві команди показали нам якісний футбол та неймовірне прагнення до перемоги. А тепер детальніше розглянемо матчі кожної команди.
Металліст - Баєр. Місце проведення - Харків (Стадіон "Металліст").
Металліст: Горяйнов, Вільягра, Гуйе, Торсільері, Фініньо, Эдмар, Торрес, Шавьер, Тайсон, 
Вілліан і Крістальдо

В запасі: Денчук, Пшеничних, Обрадовіч, Шарпар, Ребенок, Марлос та Бланко

Байер: Лено, Вольшайд, Фрідріх, Хегелер, Карліньос, Райнартц, Аугусто, Пуш, Кор, 
Фернандес і Штеффен
В запасі: Рензінг, Карвахал, Зенга, Дерхольц, Мефферт, Айдін та Кісслінг.
Із початку матчу м'яч контролювали господарі поля.Перший стандарт відбувся на 7 хвилині, але м'яч забрав воротар Баєра. Непоганий момент забити мав Вілльян, він завдав сильного удару із лінії штрафного майданчику, але м'яч не ліг на ногу та полетів вище воріт.На 32 хвилині жовту карточку отримав Едмар за фол над Аугусто.Із 36 по 42 хвилину Баєр почав активно пресенгувати, але на щастя цей пресинг не призвів до голу.На 44 хвилині Металліст мав найреальніший шанс у першому таймі щоб відзначитися.Після подачі у штрафний Баєра Шавєр головою пробив у ворота, Лено на місці.На перерву команди пішли так і незабивши жодного голу.Другий тайм розпочався із голу Металліста, Крістальдо реалізував вихід сам на сам. На стадіоні фанати влаштовують грандіозну підтримку команді. Після забитого голу Металліст далі контролює ситуацію на полі, не даючи змогу Баєру розвивати свої атаки.Із небезпечних моментів Баєра можна відзначити удар Аугусто з метрів так 25-ти.На 85 хвилині Металіст подвоює свою перевагу над Баєром, Клейтон Шавєр реалізував вихід один на один. Після другого забитого голу Металліст почав контролювати практично всі ділянки полі і завеоршив матч із перемогою. Ще у цьому матчі можна відзначити колосальну підтримку вболівальників Металліста. Після перемоги Металліста над Баєром він очолює групу К набравши 13 очків, а найближчий переслідувач це все ж той Баєр із 10-ма очками. Це означає що Металліст передчасно забезпечив собі вихід із группи.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
А тепер розглянемо матч ПСВ - Дніпро. Для виходу із группи Дніпру достатньо було б 
нічієї.
Матч відбувся в Ейнтховеніна стадіоні Філіпс.
Передматчеві склади команд:



ПСВ: Ватерман, Манолев, Дерейк, Марсело, Боума, Хатчінсон, Вейналдум, Энгелаар, Ленс, 

Матавж, Мертенс
Запасні: Титонь, Йоргенсен, Кох, ван Ойен, Схауф, Локадия, Депай
Дніпро: Лаштувка, Мандзюк, Мазух, Чеберячко, Стрініч, Канкава, Ротань, Матеус, Жуліано, 
Коноплянка, Селезньов
Запасні: Шелихов, Одібе, Федецький, Денисов, Зозуля, Кравченко, Калініч
Із самого початку матчу ініціативу тримали господарі поля, не даючи дніпрянам даже зачіпитися за м'яч. Також на початку матчу було дуже багато незначних нарушень. Небезпечний момент мали гравці ПСВ 15 хвилині матчу, Ленс прострілив в центр поля на Матавжа, якого на щастя зупинив Євген Чебирячко.Напрошується гол. На 18 хвилині забили перший гол у матчі, рахунок відкрив Вейналдум. Після пропущеного голу Дніпро почало грати більш агресивніше і результат не заставив довго чекати на себе, Жуліано дав пас на Стрініча (у нього удар не получився), але Селезньов, який у цей час находився біля штанги, у бородьбі із захисником зміг забити гол. Після забитого голу гра вирівнялася, моменти були як у однієї так і у іншої команди але голу до перерви не вдалося забити нікому. Після перерви дніпропетровці почали грати більш злагоджено і віддаватися грі на всі 100%. Так тривало до 74 хвилини, поки Дніпро не подвоєло рахунок. Другий гол у ворота ПСВ забив Євген Коноплянка, та ще й який гол! Євген із зони лівого інсайду неймовірно красивим ударом забив гол у дальню від себе девятку. Воротар у цей момент перетворився у глядача. Після пропущеного голу ПСВ почало іти в атаку, але Дніпро старався всіма силами їх подавляти, і це в них получалося.На 84 хвилині Канкава зіграв рукою та за це отримав друге попередження, яке автоматично перетворилося у червону карточку. Дріпропетровці все ж таки втримали рахунок 1-2 до кінця матчу і одержали перемогу над ПСВ. Цим самим вони завчасно оформили собі путівку у раунд плей-офф.

GIFTOFF.NET - знайдеться подарунок для кожного!

 

Інше
Розповісти друзям:

Партнери:

фільми українською онлайн Онлайн ігри+ програми +все ... ФК
Банерообмін

Профіль
Привіт, Прохожий

Привіт, гість. Зарееструйтеся або війдіть на сайт для того щоб переглядати матчі в HD якості.
Наше опитування
Ви підтримуєте те, що наш сайт використовує виключно українську мову?
Всього відповідей: 128
ВК
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні нас відвідали
ТВ онлайн: