Головна » 2012 » Травень » 6 » Манчестер Юнайтед
12:31
Манчестер Юнайтед

"Манче́стер Юна́йтед" — англійський професійний футбольний клуб — заснований як Ньютон Гіт 1878 року. Клуб змінив свою назву на «Манчестер Юнайтед» 1902 року і переїхав на «Олд Траффорд» в 1910 році.

«Манчестер Юнайтед» — один із найуспішніших англійських клубів за кількістю трофеїв за всю історію, а за останні 20 років — найуспішніший клуб в Англії. Команда виграла 27 значних трофеїв з жовтня 1986 року, коли команду очолив Сер Алекс Фергюсон.

1968 року «Манчестер Юнайтед» став першим англійським клубом який виграв Кубок Європейських Чемпіонів, здобувши в фіналі перемогу над португальською «Бенфікою» з рахунком 4:1.

1999 року клуб вдруге виграв Лігу чемпіонів, здолавши в фіналі мюнхенську «Баварію» з рахунком 2:1. 2008 року Юнайтед знову виграв головний європейський клубний трофей, обігравши в фіналі лондонський «Челсі».

У сезоні 2010—2011 «Юнайтед» виграв чемпіонат Англії в рекордний 19-й раз, випередивши при цьому «Ліверпуль». Крім того, Юнайтед є рекордсменом за кількістю виграних Кубків Англії (11 Кубків).

На даний час «Манчестер-Юнайтед» входить до трійки найбагатших футбольних клубів з фінансовими доходами. Станом на липень 2011 року клуб займає перше місце в щорічному рейтингу журналу «Forbes» — 50 найцінніших спортивних команд. Журнал Forbes оцінив клуб в $ 1,86 млрд. доларів.

GIFTOFF.NET - знайдеться подарунок для кожного!

 

Інше
Розповісти друзям:

Партнери:

фільми українською онлайн Онлайн ігри+ програми +все ... ФК
Банерообмін

Профіль
Привіт, Прохожий

Привіт, гість. Зарееструйтеся або війдіть на сайт для того щоб переглядати матчі в HD якості.
Наше опитування
Ви підтримуєте те, що наш сайт використовує виключно українську мову?
Всього відповідей: 128
ВК
Статистика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сьогодні нас відвідали
ТВ онлайн: